PRO100 and Kray

A place to hang out and talk about everything else...
Post Reply
User avatar
promity
Posts: 236
Joined: Sat Feb 24, 2007 4:49 pm
Location: Russia
Contact:

PRO100 and Kray

Post by promity » Wed Feb 14, 2018 6:32 am


User avatar
ghost_rider
Posts: 1
Joined: Sat Mar 17, 2018 4:58 pm

Re: PRO100 and Kray

Post by ghost_rider » Sat Mar 17, 2018 5:24 pm

How does the Kray license works with pro100? Do i need to buy it from the pro100 reseller or can I use a standard one?

User avatar
Janusz Biela
Posts: 4012
Joined: Mon Mar 13, 2006 10:39 am
Location: Finland
Contact:

Re: PRO100 and Kray

Post by Janusz Biela » Sun Mar 18, 2018 12:23 pm

ghost_rider wrote:How does the Kray license works with pro100? Do i need to buy it from the pro100 reseller or can I use a standard one?
PRO100 is completely different software. Has nothing to do with Lightwave or Kray3.
Buying PRO100 you just get inside K3 Engine Core like new feature.

K3 Core is just ported to PRO100 like in Lightwave and soon in Podium Google.

Post Reply