Background image

Post Reply
User avatar
vgabex
Posts: 132
Joined: Sat Dec 09, 2006 2:47 pm
Location: Hungary

Background image

Post by vgabex » Mon Jul 30, 2018 11:09 am

Kray is not able to render the background image???? :shock:
It displays the background color.....
screen_01.jpg

User avatar
Janusz Biela
Posts: 4015
Joined: Mon Mar 13, 2006 10:39 am
Location: Finland
Contact:

Re: Background image

Post by Janusz Biela » Mon Jul 30, 2018 12:57 pm

Thanks.
Actually never worked - I put it as feature request on bug tracker.

Alexis
Posts: 104
Joined: Mon Aug 02, 2010 10:32 am
Location: France
Contact:

Re: Background image

Post by Alexis » Mon Dec 17, 2018 9:07 pm

I take the opportunity to go up this bug and add the alpha layer that does not work either. He is always 100% white.
alphaBUG_v01.jpg
alphaBUG_v02.jpg
alphaBUG_v03.jpg

Alexis
Posts: 104
Joined: Mon Aug 02, 2010 10:32 am
Location: France
Contact:

Re: Background image

Post by Alexis » Mon Dec 17, 2018 9:13 pm

Sorry, I just saw that the 2 bug are in the bugtracker since this summer.
I hope it will be good in version 3.0

User avatar
Janusz Biela
Posts: 4015
Joined: Mon Mar 13, 2006 10:39 am
Location: Finland
Contact:

Re: Background image

Post by Janusz Biela » Mon Dec 17, 2018 10:27 pm

If this is important I will put on higher priority. Actually this is now on request tracker. After 3.0 we start make these small things.

Post Reply